Helvéczia - Szerepjáték (dobozos)

Nyomtatás
Egy különösen szép Dobozos Szett, (most Karácsonyra ajándékkal) melly díszére válik a könyvespolcznak, de különösen a játékasztalnak: merthogy szabályait nem kell Borjú módra értetlenül bámulni, hanem azokat negyed óra alatt másoktól el lehet sajátítani, avagy rövid olvasás után önállóan is megérteni. Kalandos szerepjáték postakocsikkal, vándordiákokkal, rablólovagokkal, papokkal, kálomista felforgatókkal, szegénylegényekkel, hétpróbás zsoldosokkal, szépasszonyokkal, szabadsághősökkel, garaboncziásokkal, flintákkal és emberevő varjakkal.

Fogyasztói ár6400 Ft
doboz_webshop5
Leírás

Mellyből pedig hitelesen kiderül:

  • Miként alkothatunk könnyen és gyorsan ollyan hősöket, kik majd csudálatos és veszedelmes kalandokba keverednek.
  • Miként menthetünk meg egy szép damozelt az őt fenyegető banditák kezéből úgy, hogy az ablakon át távozva a hajunk szála se görbüljön.
  • Miként működik a mágia az Anyaszentegyház és Ő Szentsége, a Római Pápa beleegyezésével és áldásával, s miként az előbbiek nélkül.
  • Miként mulat egy úr, ha más dolga nincsen, s mi következik ebből.
  • Miként használatosak a Mariaczelli Gyomorcseppek, miért igazi gyógyír a Tokaji Esszenczia, és miért nem jó a rőfös macskával bajszot akasztani.
  • Miként kártyázhatunk az ördöggel, mire jó Geßler Hermann és a Stüszi vadász, s miként menekülhetünk meg a játék következményeitől.

 A Helvéczia dobozos kiadását bátran ajánlhatjuk azoknak is, akik már járatosak a szerepjátékokban, és azoknak is, akik még csak most vágnának bele: ebben ugyanis minden benne van, ami a játékhoz szükséges. A Helvéczia és a Mesélői Almanach mellett a két helvécziai kanton leírását, egy kezdőknek szánt bevezető kalandot és további segédanyagokat tartalmazó kiegészítő, az Ammertal és az Oberammsbund is helyet kapott benne. Ezen kívül a dobozban megtalálható egy csomag dobókocka, egy pakli Piatnik magyar kártya (méghozzá hazánk zsugás hagyományait követve kék, és nem holmi vörös hátlapú!), karakterlapok (üresen és a gyors játékkezdéshez való példakarakterekkel), játékosi és mesélői térképek (köztük egy színes áttekintő térkép), kalendáriom az 1698. esztendőhöz, valamint asztali referenciaként szolgáló, tartós papírra nyomtatott segédlapok. A doboz egyben segít eligazodni a kezdőknek, és a segédletek között karaktergenerálási és gyorskezdési útmutató is található.

 A doboz tartalma:

  • Három füzet, mindazzal ami a játékhoz kell: Helvéczia, Mesélői Almanach, valamint az Ammertal és az Oberammsbund kiegészítő.
  • Segédlapok hősök adataihoz, egy tuczat példakarakter, fontosabb szabályok összefoglalói, Helvéczia földjeinek általánosabb és részletesebb úti térképei (köztük egy kihajtható színes térkép), és kalendáriom az 1698. esztendőhöz.
  • Útmutatók a játék elkezdéséhez.
  • Egy pakli magyar kártya meg egy csomag dobókoczka 4, 6, 8, 10, 12 és 20 oldalú koczkákkal (és a tízesből kettő is).

Szép kivitelű és tartós dobozban

Karácsonyi akció

1.) Minden dobozhoz ajándék Megátkozott Pince modul

avagy

2.) kedvezményes árú Kalandos Históriák modulgyűjtemény

 

Szerző
Lux Gábor
Kiadó
Kontraszt Plusz Kft.
Megjelenés éve
2013

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kosár

 x 

A kosár üres

Webshop üzenet

Tisztelt Ügyfeleink!

Webshopunk jelenleg csak katalógusként üzemel.

Rendelését kérjük az info@kontraszt.hu címre küldje.

Megértésüket köszönjük.